Indien u uw huis wilt verkopen, maken wij graag een vrijblijvende afspraak bij u thuis voor een waardebepaling en een deskundig advies.

Wij bespreken met u wat de verwachte opbrengst van uw woning is en in overleg met u stellen wij de vraagprijs vast. Wij melden uw woning aan in het uitwisselingssysteem van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars), zodat alle zoekers van NVM-makelaars uw woning aangeboden krijgen. Automatisch komt uw huis zo ook op de “Funda"-site van de NVM, waardoor hij ook onder ogen komt van mensen die via internet een woning zoeken. Verder stellen wij een brochure samen van uw woning, die wij aan eventuele geïnteresseerden kunnen meegeven. Informatie uit de brochure en de foto’s komen ook op internet. In onze etalage komt een aanbiedingstekst met foto van uw huis te hangen, zodat ook al of niet “toevallige passanten” deze onder de aandacht krijgen.

Afspraken voor bezichtiging van uw woning geven wij aan u door en vanzelfsprekend is altijd een van onze medewerkers daarbij aanwezig. U hoeft daar zelf niet bij te zijn. Soms is het nodig een advertentie te plaatsen. Wij adviseren u daarin en maken de tekst op, waarna wij zorgen dat deze wordt geplaatst in het juiste dagblad op de juiste plaats (kosten voor de advertentie zijn voor uw rekening; verrekening vindt plaats tussentijds of bij de overdracht).

Biedingen op uw woning behandelen wij met als doel voor u het gunstigste resultaat te behalen.

Als uw woning verkocht is, gaan wij voor of met u naar een (meestal) door de koper aan te wijzen notaris voor het opmaken van zowel koopcontract als transportakte. Gebruikelijk is “kosten koper” te verkopen. Koper betaalt de overdrachtsbelasting, de notaris en zijn aankopende makelaar. Van de verkoopopbrengst van uw huis gaat alleen de verkoopcourtage af en het restbedrag van uw hypotheek (eventueel).

Indien u na het lezen van het bovenstaande nog vragen heeft, kunt u altijd telefonisch contact opnemen met ons kantoor (tel. 020-4965345), waar wij u van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.00 uur graag te woord staan. Ook kunt u natuurlijk ons kantoor bezoeken en uw vragen stellen of deze mailen naar ons e-mail adres: info@vos-makelaardij.nl

Wij zijn u graag van dienst!!