Amsterdamse Makelaar en Vastgoedbeheerder

 Vos Makelaardij

Verkoop

Vos Makelaardij is de juiste partij om u te ondersteunen bij de verkoop van uw woning in de omgeving Ouderkerk aan de Amstel en Groot-Amsterdam. Ons enthousiaste team zorgt met een professionele aanpak en persoonlijke benadering voor het optimale resultaat bij de verkoop. 

Plan een afspraak Lees meer

Op professionele wijze
uw woning verkocht

Ons enthousiaste team ondersteunt u met een frisse blik op het traject en een persoonlijke aanpak. Wij kennen de stand van zaken op de woningmarkt. Dit zorgt ervoor dat wij, dankzij duidelijke communicatie en transparante afspraken, uw woning succesvol kunnen verkopen. Tijdens de verkoop van uw woning zullen wij altijd met u in contact staan, controleren wij documenten en geven we financieel en juridisch advies. Onze missie is om de verkoop van uw woning snel en efficiënt te laten verlopen.

Plan een afspraak

Amsterdamse Makelaar en Vastgoedbeheerder

Hoe het traject eruit ziet

Kennismaking

Tijdens een kennismakingsgesprek zorgen wij meteen voor duidelijkheid over de verkoop en bespreken we uw wensen. Onze makelaar zal het onroerend goed opnemen en uw vragen beantwoorden. Wij zetten voor u het verkooptraject uit en geven een inschatting van de mogelijke verkoopprijs en verkooptijd.

De presentatie van uw woning

Na uw akkoord zorgen wij voor een persoonlijk verkoopplan met een professionele presentatie. Wij zetten onze marketing middelen effectief in en zorgen voor een doeltreffende publicatie in diverse (sociale) media.

Bezichtigingen van uw woning

Bezichtigingen zijn bij ons altijd individueel en worden met zorg uitgevoerd. In samenspraak met u als onze opdrachtgever kijken wij naar uw wensen en de beschikbare momenten voor een bezichtiging. Natuurlijk ontvangt u van iedere bezichtiging een terugkoppeling. 

Onderhandelingen

Tactisch en doordacht voeren wij voor u de onderhandelingen met de potentiële koper. Van iedere stap bent u tot in de details op de hoogte. Wanneer er een prijsovereenkomst gesloten is, controleren wij de verkoopakte en dragen zorg voor de ondertekening door beide partijen.

De sleuteloverdracht

Natuurlijk verzorgen wij de notariële begeleiding. Na de overdracht van eigendom bij de notaris blijven wij voor verdere vragen, onduidelijkheden en andere zaken rondom de aankoop van uw nieuwe woning altijd bereikbaar voor u. 

De ervaringen van onze klanten

Verkoop Gemiddelde beoordeling
9.5

Voor deze gemiddelden nemen we enkel de 6 beoordelingen van de afgelopen 24 maanden.

Geschreven op 28 september 2022

Vos is al jarenlang onze vaste makelaar, Altijd goede service en bijzonder prettig persoonlijk contact.

Dhr. Walter Nieuwenhuijs |

Geschreven op 15 december 2023

Fijn, snel zakenkundig geholpen door Jerom Meester. Eerste afspraak was snel gemaakt en binnen een paar dagen stond mijn woning in de verkoop. Goed contact en alle hulp die ik nodig had. Mijn woning was binnen een paar dagen verkocht. Uitstekend bij gestaan door Jerom Meester!

Winston Douglas |

Geschreven op 22 december 2023

Jerom is erg fijn om mee te werken en wij zijn super blij met zijn hulp bij de aankoop. Hij schakelt snel en heeft veel vakkundige kennis. Daarnaast beschikt hij over een goed netwerk. Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen!

Tycho Boelrijk | Biothof 15 2

Geschreven op 14 december 2023

Vriendelijke en professionele makelaar. Kent de locatie en de markt goed. Ik kan Jerom zeker aanraden!

Robin Buchel | Hogerlustlaan 24

Geschreven op 4 december 2023

Onze ervaring met Jerom Meester als onze aankoopmakelaar was ronduit fantastisch. We hadden de wens om een woning te kopen in Amsterdam met een romantisch en chique karakter, en Jerom heeft ons op voortreffelijke wijze door het uitdagende proces van de Amsterdamse woningmarkt geleid. Vanaf het begin stond Jerom aan onze zijde en samen hebben we een doordacht plan opgesteld om de huizenjacht...

Mathijs Pott | Ceintuurbaan 209 II

Geschreven op 2 november 2023

Prima en makkelijk contact. Deskundig en open communicatie. Neemt de tijd voor ons en schakelt makkelijk mee met mijn volwassen dochter's bemoeienis. Aanrader!

Ed Gouverneur | Ingeland 9

Direct uw woning verkopen?

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Liever direct iemand spreken?

Danielle
Register makelaar - taxateur (Wonen)

Danielle