Amsterdamse Makelaar en Vastgoedbeheerder

 Vos Makelaardij

Verkoop

Vos Makelaardij is de juiste partij om u te ondersteunen bij de verkoop van uw woning in de omgeving Ouderkerk aan de Amstel en Groot-Amsterdam. Ons enthousiaste team zorgt met een professionele aanpak en persoonlijke benadering voor het optimale resultaat bij de verkoop. 

Plan een afspraak Lees meer

Op professionele wijze
uw woning verkocht

Ons enthousiaste team ondersteunt u met een frisse blik op het traject en een persoonlijke aanpak. Wij kennen de stand van zaken op de woningmarkt. Dit zorgt ervoor dat wij, dankzij duidelijke communicatie en transparante afspraken, uw woning succesvol kunnen verkopen. Tijdens de verkoop van uw woning zullen wij altijd met u in contact staan, controleren wij documenten en geven we financieel en juridisch advies. Onze missie is om de verkoop van uw woning snel en efficiënt te laten verlopen.

Plan een afspraak

Amsterdamse Makelaar en Vastgoedbeheerder

Hoe het traject eruit ziet

Kennismaking

Tijdens een kennismakingsgesprek zorgen wij meteen voor duidelijkheid over de verkoop en bespreken we uw wensen. Onze makelaar zal het onroerend goed opnemen en uw vragen beantwoorden. Wij zetten voor u het verkooptraject uit en geven een inschatting van de mogelijke verkoopprijs en verkooptijd.

De presentatie van uw woning

Na uw akkoord zorgen wij voor een persoonlijk verkoopplan met een professionele presentatie. Wij zetten onze marketing middelen effectief in en zorgen voor een doeltreffende publicatie in diverse (sociale) media.

Bezichtigingen van uw woning

Bezichtigingen zijn bij ons altijd individueel en worden met zorg uitgevoerd. In samenspraak met u als onze opdrachtgever kijken wij naar uw wensen en de beschikbare momenten voor een bezichtiging. Natuurlijk ontvangt u van iedere bezichtiging een terugkoppeling. 

Onderhandelingen

Tactisch en doordacht voeren wij voor u de onderhandelingen met de potentiële koper. Van iedere stap bent u tot in de details op de hoogte. Wanneer er een prijsovereenkomst gesloten is, controleren wij de verkoopakte en dragen zorg voor de ondertekening door beide partijen.

De sleuteloverdracht

Natuurlijk verzorgen wij de notariële begeleiding. Na de overdracht van eigendom bij de notaris blijven wij voor verdere vragen, onduidelijkheden en andere zaken rondom de aankoop van uw nieuwe woning altijd bereikbaar voor u. 

De ervaringen van onze klanten

Verkoop Gemiddelde beoordeling
9.5

Voor deze gemiddelden nemen we enkel de 6 beoordelingen van de afgelopen 24 maanden.

Geschreven op 26 januari 2023

Mijn huis vorig jaar verkocht, Top service, heel duidelijk en vriendelijke medewerkers, zeker een aanrader :-) En nu als aankoopmakelaar voor mijn toekomstige woning, tot nu toe al super tevreden met de service :-)

Een Funda gebruiker | Gooise Kant 71

Geschreven op 23 januari 2023

Contact met de makelaar en medewerkers was uitstekend. Goede informatie, snel en accuraat. Kortom, een uiterst plezierige samenwerking. Dat resulteerde in goede adviezen en in een hoog tempo. Een situatie die je bij elke makelaar zou wensen.

Een Funda gebruiker | Overweg 165

Geschreven op 10 november 2022

Een zeer geduldige en doortastende makelaar, erg prettig om zaken mee te doen. Absoluut een aanrader om een samenwerking mee aan te gaan.

Een funda gebruiker (gerichte aankoop) | Tjaskermolen 7

Direct uw woning verkopen?

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Liever direct iemand spreken?

Sarah
Verhuur woningen

Sarah