Amsterdamse Makelaar en Vastgoedbeheerder

Vos Makelaardij

Aankoop

Overzicht, transparante communicatie en efficiëntie. Dat is wat wij bij Vos Makelaardij belangrijk vinden in het aankooptraject van uw nieuwe droomwoning in omgeving Groot-Amsterdam. Dankzij onze frisse blik en ervaring op de vastgoedmarkt bent u verzekerd van goede begeleiding.

Plan een afspraak Lees meer

Rust en overzicht in uw zoektocht

Wij weten dat er veel  komt kijken bij de zoektocht naar een nieuwe woning. Vos Makelaardij zorgt voor rust en overzicht in het aankooptraject. Ons team kent de huidige stand van zaken op de woningmarkt van Groot-Amsterdam. Hierdoor kunnen wij op basis van een goede samenwerking en heldere afspraken, het hoofd koel houden, met een objectief oog potentiële woningen beoordelen en voor u de beste aankoopprijs onderhandelen. In het traject zullen wij u adviseren over de juridische zaken en de bouwkundige staat van de woning. Onze missie is om de zoektocht naar uw nieuwe woning zonder gedoe te laten verlopen.

Plan een afspraak

Amsterdamse Makelaar en Vastgoedbeheerder

Hoe het traject eruit ziet

Kennismaking

Tijdens een kennismakingsgesprek zetten wij uw woonwensen op een rij. We maken duidelijke afspraken en spreken met u het volledige aankooptraject door. Na de kennismaking maken wij voor u een zoekopdracht aan met de specificaties en wensen die we hebben besproken.

Zoekopdracht creëren

Middels een e-mail houden wij u op de hoogte van nieuwe aanmeldingen die passen bij uw zoekopdracht. Dankzij ons ruime netwerk kunnen we steeds het nieuwste woningaanbod met u delen en zorgen we dat mogelijke bouwkundige, juridische en financiële consequenties inzichtelijk zijn.

Woning bezichtigingen

Bij een bezichtiging gaat één van onze makelaars altijd met u mee en letten wij daarbij op de details en kleine lettertjes. Op deze manier bieden we ruimte voor een doordachte beslissing op basis van de juiste informatie en het juiste gevoel.

Onderhandelingen

Tactisch en doordacht voeren wij voor u de onderhandelingen met de verkopende partij. Wij zorgen ervoor dat u van iedere stap op de hoogte blijft. Wanneer er een prijsovereenkomst gesloten is, controleren wij voor u de akte en documentatie en kunt u deze met alle vertrouwen ondertekenen. 

De sleuteloverdracht

Natuurlijk verzorgen wij de notariële begeleiding. Na de overdracht van eigendom bij de notaris blijven wij voor verdere vragen, onduidelijkheden en andere zaken rondom de aankoop van uw nieuwe woning altijd bereikbaar voor u. 

De ervaringen van onze klanten

Aankoop Gemiddelde beoordeling
9.5

Voor deze gemiddelden nemen we enkel de 6 beoordelingen van de afgelopen 24 maanden.

Geschreven op 26 januari 2023

Mijn huis vorig jaar verkocht, Top service, heel duidelijk en vriendelijke medewerkers, zeker een aanrader :-) En nu als aankoopmakelaar voor mijn toekomstige woning, tot nu toe al super tevreden met de service :-)

Een Funda gebruiker | Gooise Kant 71

Geschreven op 23 januari 2023

Contact met de makelaar en medewerkers was uitstekend. Goede informatie, snel en accuraat. Kortom, een uiterst plezierige samenwerking. Dat resulteerde in goede adviezen en in een hoog tempo. Een situatie die je bij elke makelaar zou wensen.

Een Funda gebruiker | Overweg 165

Geschreven op 10 november 2022

Een zeer geduldige en doortastende makelaar, erg prettig om zaken mee te doen. Absoluut een aanrader om een samenwerking mee aan te gaan.

Een funda gebruiker (gerichte aankoop) | Tjaskermolen 7

Geïnteresseerd in aankoopbegeleiding?

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Liever direct iemand spreken?