Amsterdamse Makelaar en Vastgoedbeheerder

Vos Makelaardij

Aankoop

Overzicht, transparante communicatie en efficiëntie. Dat is wat wij bij Vos Makelaardij belangrijk vinden in het aankooptraject van uw nieuwe droomwoning in omgeving Groot-Amsterdam. Dankzij onze frisse blik en ervaring op de vastgoedmarkt bent u verzekerd van goede begeleiding.

Plan een afspraak Lees meer

Rust en overzicht in uw zoektocht

Wij weten dat er veel  komt kijken bij de zoektocht naar een nieuwe woning. Vos Makelaardij zorgt voor rust en overzicht in het aankooptraject. Ons team kent de huidige stand van zaken op de woningmarkt van Groot-Amsterdam. Hierdoor kunnen wij op basis van een goede samenwerking en heldere afspraken, het hoofd koel houden, met een objectief oog potentiële woningen beoordelen en voor u de beste aankoopprijs onderhandelen. In het traject zullen wij u adviseren over de juridische zaken en de bouwkundige staat van de woning. Onze missie is om de zoektocht naar uw nieuwe woning zonder gedoe te laten verlopen.

Plan een afspraak

Amsterdamse Makelaar en Vastgoedbeheerder

Hoe het traject eruit ziet

Kennismaking

Tijdens een kennismakingsgesprek zetten wij uw woonwensen op een rij. We maken duidelijke afspraken en spreken met u het volledige aankooptraject door. Na de kennismaking maken wij voor u een zoekopdracht aan met de specificaties en wensen die we hebben besproken.

Zoekopdracht creëren

Middels een e-mail houden wij u op de hoogte van nieuwe aanmeldingen die passen bij uw zoekopdracht. Dankzij ons ruime netwerk kunnen we steeds het nieuwste woningaanbod met u delen en zorgen we dat mogelijke bouwkundige, juridische en financiële consequenties inzichtelijk zijn.

Woning bezichtigingen

Bij een bezichtiging gaat één van onze makelaars altijd met u mee en letten wij daarbij op de details en kleine lettertjes. Op deze manier bieden we ruimte voor een doordachte beslissing op basis van de juiste informatie en het juiste gevoel.

Onderhandelingen

Tactisch en doordacht voeren wij voor u de onderhandelingen met de verkopende partij. Wij zorgen ervoor dat u van iedere stap op de hoogte blijft. Wanneer er een prijsovereenkomst gesloten is, controleren wij voor u de akte en documentatie en kunt u deze met alle vertrouwen ondertekenen. 

De sleuteloverdracht

Natuurlijk verzorgen wij de notariële begeleiding. Na de overdracht van eigendom bij de notaris blijven wij voor verdere vragen, onduidelijkheden en andere zaken rondom de aankoop van uw nieuwe woning altijd bereikbaar voor u. 

De ervaringen van onze klanten

Aankoop Gemiddelde beoordeling
9.5

Voor deze gemiddelden nemen we enkel de 6 beoordelingen van de afgelopen 24 maanden.

Geschreven op 28 september 2022

Vos is al jarenlang onze vaste makelaar, Altijd goede service en bijzonder prettig persoonlijk contact.

Dhr. Walter Nieuwenhuijs |

Geschreven op 15 december 2023

Fijn, snel zakenkundig geholpen door Jerom Meester. Eerste afspraak was snel gemaakt en binnen een paar dagen stond mijn woning in de verkoop. Goed contact en alle hulp die ik nodig had. Mijn woning was binnen een paar dagen verkocht. Uitstekend bij gestaan door Jerom Meester!

Winston Douglas |

Geschreven op 22 december 2023

Jerom is erg fijn om mee te werken en wij zijn super blij met zijn hulp bij de aankoop. Hij schakelt snel en heeft veel vakkundige kennis. Daarnaast beschikt hij over een goed netwerk. Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen!

Tycho Boelrijk | Biothof 15 2

Geschreven op 14 december 2023

Vriendelijke en professionele makelaar. Kent de locatie en de markt goed. Ik kan Jerom zeker aanraden!

Robin Buchel | Hogerlustlaan 24

Geschreven op 4 december 2023

Onze ervaring met Jerom Meester als onze aankoopmakelaar was ronduit fantastisch. We hadden de wens om een woning te kopen in Amsterdam met een romantisch en chique karakter, en Jerom heeft ons op voortreffelijke wijze door het uitdagende proces van de Amsterdamse woningmarkt geleid. Vanaf het begin stond Jerom aan onze zijde en samen hebben we een doordacht plan opgesteld om de huizenjacht...

Mathijs Pott | Ceintuurbaan 209 II

Geschreven op 2 november 2023

Prima en makkelijk contact. Deskundig en open communicatie. Neemt de tijd voor ons en schakelt makkelijk mee met mijn volwassen dochter's bemoeienis. Aanrader!

Ed Gouverneur | Ingeland 9

Geïnteresseerd in aankoopbegeleiding?

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Liever direct iemand spreken?