Makelaardij met kennis en enthousiasme

Vos Makelaardij

Beleggingen

Naast onze woningmakelaardij adviseren wij klanten die op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden voor verkoop- en aankoop van beleggingsobjecten in omgeving Ouderkerk aan de Amstel en Amsterdam.

Plan een afspraak Lees meer

Thuis op de vastgoedmarkt

Wij kennen de beleggingsmarkt als de beste en zijn altijd op zoek naar diverse typen vastgoed voor onze klanten. Dit verschilt van winkels, woningen en horeca tot en met kantoren, monumenten en (her)ontwikkel objecten. Dankzij onze kennis van de omgeving heeft Vos Makelaardij het volledige inzicht op de mogelijkheden en opbrengsten van onroerend goed. Wij begeleiden u bij de koop, schatten de waarde en mogelijke huur in, onderzoeken het bestemmingsplan, werken samen met aannemers, architecten en regelen in samenspraak met onze contacten eventuele vergunningen. Ook bij verkoop van beleggingsobjecten zijn wij onze klanten graag van dienst. Zoals bij al onze diensten krijg elke opdrachtgever een persoonlijke aanpak.

Plan een afspraak

Makelaardij met kennis en enthousiasme

Hulp nodig bij uw beleggingen?

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Liever direct iemand spreken?

Danielle
Register makelaar - taxateur (Wonen)

Danielle