Vos makelaardij is sinds 1997 gevestigd in Ouderkerk a/d Amstel en is een vriendelijk, gerenommeerd en betrouwbaar kantoor. De directeur, Peter Vos, Register Makelaar Taxateur, is al meer dan 30 jaar actief in het onroerend goed. Als lid van de NVM (de Nederlandse Vereniging van Makelaars) en de MVA (Makelaars Vereniging Amsterdam), hebben wij toegang tot het uitwisselingssysteem met alle woningen en bedrijfsobjecten die te koop en te huur staan in ons werkgebied. Dit werkgebied is zeer omvangrijk en beslaat behalve Ouderkerk a/d Amstel, ook Amstelveen, Abcoude, Uithoorn, Vinkeveen, Mijdrecht, Duivendrecht, Amsterdam-Zuidoost, alsmede Amsterdam.

Peter Vos en medewerkers staan tot uw dienst in elke fase van het traject bij aankoop, verkoop, huur of verhuur, of een combinatie hiervan. Ook voor taxaties kunt u rekenen op deskundig advies en een vakkundige waardebepaling. Als NVM-lid worden onze taxatierapporten door alle instanties geaccepteerd, ook NWWI en Taxateurs Unie rapporten, o.a. ten behoeve van de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen (NHG = Nationale Hypotheek Garantie). Ten aanzien van hypotheken werken wij samen met uitstekende hypotheekverstrekkers en onafhankelijke hypotheekadviseurs.

Wilt u meer informatie? Of een persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op: 020-4965345, of info@vos-makelaardij.nl.