Silodam 0 ong, Amsterdam

Silodam 0 ong, Amsterdam foto-0 blur Silodam 0 ong, Amsterdam foto-0
bekijk 1 foto's
bekijk 1 foto's
bekijk 1 foto's

Vragen over ons aanbod?

Laat het ons weten!

house € 19.000 k.k.
house n.v.t
house n.v.t
house n.v.t

Omschrijving

Parkeerplaats gelegen in parkeergarage onder de Silodam. De auto's worden via een liftsysteem ondergronds automatisch weggezet en is niet toegankelijk voor personen.

Het parkeersysteem is alleen bestemd voor het parkeren van personenauto's welke voldoen aan de volgende eisen en binnen de plateaumaat geplaatst kunnen worden door de bestuurder:

- Maximale lengte plateau 5100 mm, incl. trekhaak en andere uitstekende delen;
- Maximale breedte plateau 2050 mm, incl. spiegels en andere uitstekende delen;
- Maximale hoogte van auto 1600 mm, incl. antenne en daksteunen;
- Maximaal gewicht van auto 2000 kg, incl. bagage.

Locatie
De parkeergarage ligt aan de rand van het centrum vlakbij het Centraal Station met o.a. het centrum van Amsterdam, de gezellige Jordaan, de populaire Haarlemmerdijk en het fraaie Westerpark op loopafstand. Met de auto is de ringweg A-10 binnen enkele minuten bereikbaar.

Bijzonderheden
- 24-uurs servicedienst;
- Zeer gezonde VvE met veel geld in kas;
- Erfpacht is afgekocht tot 1 november 2049;
- Servicekosten €123,- per maand;
- Per direct beschikbaar.

Kenmerken

Aanvaarding

Prijs
€ 19.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Oplevering
In overleg
Adres
Silodam 0 ong
Postcode
1013 AW
Plaats
Amsterdam

Bouw

Soort bouw
Bestaande bouw

Locatie

[ { "address": "Silodam 0", "zipCode": "1013 AW", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3898459, "lng": 4.8914017, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"all","elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"saturation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"featureType":"all","elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"all","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]}]

Vragen over ons aanbod?

Laat het ons weten!

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
telefoon

Liever telefonisch contact?

U kunt ons van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 bereiken op

020-4965345