Als u op zoek bent naar een (andere) woning, dan willen wij u daarbij graag begeleiden en adviseren. U kunt ons daartoe een zoekopdracht geven. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk vrijblijvend kontakt met u op om een afspraak bij ons op kantoor te maken om een en ander met u door te spreken, zodat wij u optimaal kunnen helpen.

Als alles met u is doorgesproken, houden wij u dagelijks op de hoogte van het nieuwe aanbod, voorzover dit aan uw wensen voldoet. Indien er een woning is, die u van binnen wil bekijken, maken wij voor u een afspraak met de verkopende makelaar en gaan met u mee naar de bezichtigingen. Het is ons vak om alle belangrijke factoren voor u te bekijken, zoals bouwkundige staat, ligging en woonomgeving, toekomstige ontwikkelingen op het gebied van de ruimtelijke ordening, vestigingseisen en dergelijke, en zo tot een goed aankoopadvies te komen. Door goed te onderhandelen, zorgen wij ervoor dat u “geen cent teveel betaalt”!

De zoekopdracht is op basis van “no cure no pay”; mochten wij er niet in slagen een passend huis voor u te vinden, dan zijn aan onze werkzaamheden voor u geen kosten verbonden.

Als tarief voor de aankoop van een woning gebruiken wij als uitgangspunt de adviestarieven van de NVM. Tijdens onze eerste afspraak met u kunnen wij hiervoor een passende offerte maken.

Het kan zijn dat u via ons kantoor uw huidige woning verkoopt en een andere woning aankoopt. Dan maken wij tijdens ons eerste bezoek een afspraak over een korting op onze courtage.

Indien u na het lezen van het bovenstaande nog vragen heeft, kunt u altijd telefonisch kontakt opnemen met ons kantoor (tel. 020-4965345), waar wij u van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur graag te woord staan. Ook kunt u natuurlijk ons kantoor bezoeken en uw vragen stellen of deze mailen naar ons e-mail adres: info@vos-makelaardij.nl.

Wij zijn u graag van dienst!!