Vorige | Volgende
Verhuurd

Binnenweg 16 Ouderkerk aan de Amstel

Dit bedrijfsobject is verhuurd

Neem contact met ons op

020-4965345

info@vos-makelaardij.nl

Omschrijving

Onder de rook van Amsterdam gelegen keurige opslagruimte-/loods van ruim 96 m2 met bergzolder van ca. 64 m2 met stahoogte; gehele zoldervloer 96 m2. Totaal dus ca. 160 m2. Het betreft een goed geïsoleerde droge ruimte met betonnen vloer en voorzien van electra (geen verwarming). Naast de grote schuifdeur (ca. 3.70 m1 breedte) aan de voorzijde, is er aan de zijkant een toegangsdeur aanwezig. Hoogte...

Kenmerken

Soort object
Overige
Type
Opslagruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd

Omschrijving

Onder de rook van Amsterdam gelegen keurige opslagruimte-/loods van ruim 96 m2 met bergzolder van ca. 64 m2 met stahoogte; gehele zoldervloer 96 m2. Totaal dus ca. 160 m2. Het betreft een goed geïsoleerde droge ruimte met betonnen vloer en voorzien van electra (geen verwarming). Naast de grote schuifdeur (ca. 3.70 m1 breedte) aan de voorzijde, is er aan de zijkant een toegangsdeur aanwezig. Hoogte tot vliering ca. 2.46 m1. Naast de loods tevens nog mogelijkheid om twee auto's te parkeren.
Het betreft een huurovereenkomst van minimaal 6 maanden en maximaal 2 jaar eventueel te verlengen in overleg. Geen detail of (auto-)handel of reparaties ten behoeve van derden op commerciële basis toegestaan. Gedacht wordt aan stalling en (eigen) onderhoud van klassiekers, opslag goederen of iets dergelijks.

Huurprijs: € 9.000,-- per jaar/€ 750,-- per maand exclusief BTW.
Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.
Aanvaarding: in overleg, op korte termijn.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort object
Overige
Type
Opslagruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Overige

Oppervlakten en inhoud

Perceel
100 m²

Foto's