Vorige | Volgende
Verhuurd

Sluisplein 3 OUDERKERK AAN DE AMSTEL

Dit bedrijfsobject is verhuurd

Neem contact met ons op

020-4965345

info@vos-makelaardij.nl

Omschrijving

UNIEKE KANS! In het winkelcentrum van Ouderkerk a/d Amstel gelegen, uitstekend onderhouden winkelruimte van circa 90 m2, welke ruimte bijna geheel is afgewerkt en zo te betrekken. Ouderkerk staat bekend om de prachtige ligging van de pittoreske dorpskern aan de fraaie rivier De Amstel, de alom befaamde horeca en de groene omgeving bestaande o.a. uit polderlandschappen, maar toch zo dichtbij...

Kenmerken

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Opp winkelruimte
90 m²

Omschrijving

UNIEKE KANS!
In het winkelcentrum van Ouderkerk a/d Amstel gelegen, uitstekend onderhouden winkelruimte van circa 90 m2, welke ruimte bijna geheel is afgewerkt en zo te betrekken.
Ouderkerk staat bekend om de prachtige ligging van de pittoreske dorpskern aan de fraaie rivier De Amstel, de alom befaamde horeca en de groene omgeving bestaande o.a. uit polderlandschappen, maar toch zo dichtbij Amsterdam.

Ligging:
Ouderkerk aan de Amstel is zeer centraal dichtbij de hoofdstad Amsterdam, en het Arenagebied en Amstelveen gelegen.
Winkelcentrum Sluisplein ligt aan uitvalswegen in Ouderkerk in een woonwijk met zeer ruime parkeergelegenheid (gratis parkeren). Het drukke winkelcentrum vormt samen met de winkels van de dorpskern het enige winkelaanbod van Ouderkerk. Het Sluisplein heeft een kwalitatief goed winkelaanbod met onder andere grote supermarkt, bloemenwinkel, een opticiën, een dameskapper, een Kwalitaria, café, Chinees restaurant en fietsenwinkel. Vrij onbetaald parkeren voor de deur!!

Amsterdam, Amstelveen en Amsterdam-Zuidoost en de Ringweg rond Amsterdam zijn binnen hooguit 5 à 10 minuten te bereiken via diverse routes, zowel met de auto als met openbaar vervoer. Op korte loopafstand zijn de halten voor bus en snelbus (R-net). Deze hebben aansluiting op NS-station Bijlmer Arena met trein, bus en metro, het hoofdbusstation in Amstelveen en de tram- en sneltram/metro lijnen 5 en 51, alsmede de Luchthaven Schiphol, Hoofddorp en NS-station Haarlem-Centrum.

Direct aan het winkelcentrum is een basisschool en er zijn diverse scholen in de onmiddellijke nabijheid. De oude dorpskern met winkels is op korte fietsafstand. Boven de winkels bevinden zich ruime koopflats en in de omgeving zijn bijna uitsluitend laagbouw koopeengezinswoningen.

Afwerking/indeling:

Voorzien van verwarmingsunit (aangesloten op blokverwarming met warmtekostenverdeelmeters), fraaie antracietgrijze tegelvloer, keurig systeemplafond, deels met inbouwverlichting, kleine pantry en toiletruimte. Frontbreedte circa 8 m, met winkelruiten tot op de grond! Aan de voorzijde van de winkels is een luifel aangebracht, zodat het winkelend publiek "droog" kan winkelen!

Maatvoering:
Totaal: ca. 11.50 m x 8.00 = 92 m2 == 90 m2
Incl. pantry/toiletruimte

Bestemming:
Alle detailhandel; afwijkend gebruik in overleg verhuurder/gemeente.

Huurcondities:
- Huurprijs : € 1.700,-- per maand excl. BTW en excl. stook- servicekosten;
- Servicekosten incl. stookvoorschot: € 125,-- per maand, excl. BTW;
- Huurovereenkomst: Volgens het model Raad voor Onroerende Zaken (ROZ – 2012);
- Aanvaarding: per direct;
- Voorbehoud: Onder voorbehoud gunning eigenaar/verhuurder

Voor verdere informatie download de brochure en/of maak een afspraak voor bezichtiging.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Service kosten
€ 125 p/m
Conditie Service kosten
per maand
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
90 m²
In units vanaf
90 m²
Perceel
90 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Ouder-Amstel
Sectie
C
Perceel
3421
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's