Vorige | Volgende
Verhuurd

Amstelzijde 83 AMSTELVEEN

Dit bedrijfsobject is verhuurd

Neem contact met ons op

020-4965345

info@vos-makelaardij.nl

Omschrijving

Op een bijzondere locatie in Ouderkerk aan de Amstel, gemeente Amstelveen, pal nabij de Amstel en om de hoek bij de bekende, befaamde en gezellige restaurants met terrassen aan het water, is dit bijzondere, unieke karaktervolle vrijstaande kantoor-/bedrijfspandje te huur, met een eigen gezicht en een geheel eigen uitstraling en sfeer, waarmee men zich als bedrijf duidelijk kan onderscheiden met een...

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoor-/bedrijfsruimte
Nevenbestemming
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Opp kantoorruimte
170 m²

Omschrijving

Op een bijzondere locatie in Ouderkerk aan de Amstel, gemeente Amstelveen, pal nabij de Amstel en om de hoek bij de bekende, befaamde en gezellige restaurants met terrassen aan het water, is dit bijzondere, unieke karaktervolle vrijstaande kantoor-/bedrijfspandje te huur, met een eigen gezicht en een geheel eigen uitstraling en sfeer, waarmee men zich als bedrijf duidelijk kan onderscheiden met een eigen identiteit.

Het betreft een voormalig kerkje uit omstreeks 1854 met een bijzondere voorgevel en dakvorm. Het is dan ook gelegen in het beschermd dorpsgezicht van "Buurt over Ouderkerk". De brutovloeroppervlakte is voor de begane grond ca. 85 m2 en op de verdieping eveneens ca. 85 m2 (totaal ca. 170 m2 B.V.O.). Het heeft een eigen c.v.-installatie, ruime keuken/pantry met koelkast en vaatwasser en toiletruimte, alsmede aan de achterzijde een kleine rustige "tuin" op het westen.
Op de verdieping is een grote vrije ruimte met entresol en bergruimten.

Het is zowel geschikt als kantoor, winkel, atelier, galerie- c.q. expositieruimte, werk-/praktijkruimte, kortom zéér veelzijdig!

Parkeren is mogelijk op het naastgelegen ruime parkeerterrein (betaald), maar ook gratis parkeren op loopafstand iets verderop op korte loopafstand langs de Amstel, of aan de overzijde over de brug over de Amstel in de dorpskern, waar tevens alle winkels en belangrijke voorzieningen aanwezig zijn. Halten openbaar vervoer op 100 meter.
Door de centrale ligging en de snelle korte uitvalswegen bent u in luttele minuten op alle belangrijke wegen in en rond de hoofdstad Amsterdam, zoals de Ringweg A-10, de A-9 (Amstelveen/Amsterdam-Zuidoost/Gaasperdammerweg) en de A-2 (Amsterdam-Utrecht e.v.)
De luchthaven Schiphol bereikt u binnen 10 à 15 minuten. De halten openbaar vervoer (buslijnen 171 en 175) en 300 zijn op zeer korte loopafstand (ca. 100 meter). Buslijn 300 (R-Net) is een zeer snelle busverbinding tussen Station Bijlmermeer – Amstelveen (hoofdbusstation/ sneltram/metro)/Luchthaven Schiphol en Haarlem. Met de fiets bent u binnen 5 minuten in Amstelveen, binnen 15 à 20 minuten langs de Amstel in Amsterdam (o.a. Europaboulevard) en binnen 15 minuten in Amsterdam-Zuidoost.

Indeling:
Begane grond:
Zelfstandige entree vanaf de openbare weg. Open kantoorruimte, ruime entree vanaf de openbare eg. Open kantoorruimte, ruime pantry, toiletruimte, vergader-/kantoorkamer kantoorzijde met toegang tot tuin op het zuiden.
Verdieping:
Brede rechte trap, grote open kantoorruimte met entresol en opslag-/archief-/bergruimte achterzijde met c.v.-ketel.

Bijzonderheden:
-Geschikt als kantoor-, winkel-, werkruimte, atelier, galerie, kijk- en ontvangstruimte.
-Kleine "tuin" aan de achterzijde
-Gelegen op unieke locatie in Ouderkerk a/d Amstel, gemeente Amstelveen, met om de hoek de Amstel en bekende restaurants met terrassen, in Beschermd Stads- en Dorpsgezicht.
-Centraal gelegen in de cirkel Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam-zuidoost en Luchthaven Schiphol; via de korte snelle uitvalswegen bent u in luttele minuten op alle belangrijke wegen in en rond Amsterdam.
-Over de brug over de Amstel loopt u de dorpskern in met alle winkels en belangrijke voorzieningen.
-Halten openbaar vervoer, buslijnen (171 en 175), alsmede de snelbus van R-Net (nr. 300) op korte loopafstand.
-Ruime parkeergelegenheid (betaald) op naastgelegen parkeerterrein en gratis parkeren o.a. aan de overzijde van de Amstel over de brug op korte loopafstand.

Huurcondities:
-Huuringang: 1 januari 2017, in overleg eventueel eerder.
-Huurprijs: € 1.950,-- per maand.
-Indexering: jaarlijks via CBS-cijfers.
-Looptijd: in overleg.
-Servicekosten: eigen aanvraag gas, water, electra.
-Huurcontract: model ROZ.
-Waarborg: in overleg, waarborgsom of bankgarantie, afhankelijk van financiële gegoedheid kandidaathuurder, ter grootte van ca. 3 maanden brutohuur.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
nee
Conditie Service kosten
per maand
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoor-/bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte,Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
170 m²
In units vanaf
170 m²
Perceel
156 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen
Energielabel
Klasse G

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amstelveen
Sectie
I
Perceel
6668
Oppervlakte
156 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's