Vorige | Volgende
Verhuurd

Ambachtenstraat 93 - 97 OUDERKERK AAN DE AMSTEL

Dit bedrijfsobject is verhuurd

Neem contact met ons op

020-4965345

info@vos-makelaardij.nl

Omschrijving

Nette kantoorruimte met eigen entree, eigen identiteit en uitstraling. Ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Ouderkerk is een geweldige vestigingsplaats voor uw bedrijf met een bijzonder en exclusief karakter door de grandeur van de Amstel met prachtige polderlandschappen, in combinatie met de fraaie en gezellige historische dorpskern, met o.a. de befaamde horeca. Dat alles op slechts...

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoor-/bedrijfsruimte
Nevenbestemming
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Opp kantoorruimte
425 m²
Opp bedrijfshal
425 m²

Omschrijving

Nette kantoorruimte met eigen entree, eigen identiteit en uitstraling. Ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Ouderkerk is een geweldige vestigingsplaats voor uw bedrijf met een bijzonder en exclusief karakter door de grandeur van de Amstel met prachtige polderlandschappen, in combinatie met de fraaie en gezellige historische dorpskern, met o.a. de befaamde horeca. Dat alles op slechts luttele minuten van de hoofdstad, centraal gelegen in de metropoolregio Amsterdam.

Op loopafstand van de gezellige dorpskern met alle voorzieningen zoals winkels e.d. en natuurlijk de befaamde horeca (o.a. de Oude Smidse, tearoom/bakkerij Out, Jaimie van Heije, De Vrije Handel en Loetje) is op een kleinschalig en keurig bedrijventerrein deze nette kantoorruimte te huur.
Centraal in de regio Amsterdam met een goede en snelle ontsluiting zijn Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Amstelveen en Luchthaven Schiphol in 10 à 15 minuten te bereiken.
De multifunctionele kantoor-/bedrijfsruimte bestaat totaal uit ca. 425 m2, waarvan ca. 50 m2 gelegen op de begane grond en ca. 375 m2 op de eerste (bovenste) verdieping. Mogelijkheid om ca. 65 m2 naastgelegen opslag-/bedrijfsruimte op de begane grond bij te huren. Zie de plattegronden.
Zeer complete afwerking inclusief indeling, bestaande uit diverse kantoorkamers, vergaderzaal, archiefruimte, studio- of productieruimte, twee toiletgroepen, keuken. Ruime centrale binnenhal te gebruiken als receptie. Afwerking bestaat uit o.a. systeemplafonds met lichtarmaturen, wandgoten t.b.v. electra en databekabeling in alle vertrekken, airconditioning, keuken met vaatwasser en vloerbedekking. Plafondhoogte ca. 2.90 m1.
De ruimte is d.m.v. scheidingswanden met veel glasbezetting ingedeeld, maar is naar eigen inzicht en wensen eenvoudig anders in te delen.
Direct voor de deur op eigen terrein ca. 18 parkeerplaatsen voor personenauto's. Op openbare weg gratis parkeren.

Maak een vrijblijvende afspraak met ons kantoor voor een bezichtiging, tel. 020 - 496 53 45; wij zijn u graag van dienst.

Huurcondities:
- Vraaghuurprijs: € 35.000,-- per jaar exclusief BTW en exclusief servicekosten ad € 400,-- per maand (o.a. electraverbruik, verwarming, e.d.) (*);
- B.T.W. : 21% BTW over huurprijs;
- Huurtermijn : Bespreekbaar, huurtermijn minimaal 1 jaar, betaling per maand vooraf;
- Huurcontract : Volgens model ROZ;
- Waarborgsom/bankgarantie : Afhankelijk van informatie, ter grootte van ca. 3 maanden huur, inclusief BTW en servicekosten;
- Bestemming : Kantoor-/bedrijfsruimte met opslag of expeditieruimte;
- Oplevering : Per direct;
- Staat van oplevering: In overleg;
- Parkeerplaatsen: circa 18 parkeerplaatsen op eigen terrein;
- Mogelijkheid ca. 65 m2 direct aangrenzende opslagruimte bij te huren.

(*) Voorschot kosten van elektraverbruik via tussenmeter, levering centrale verwarming op basis 50/50 met begane grondverdieping, onderhoud bestrating en beplanting buitenterrein, aanslag o.z.-belasting gebruikersdeel, etcetera, te verhogen met 21% BTW.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Service kosten
€ 400 p/m
Conditie Service kosten
per maand
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoor-/bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
425 m²
In units vanaf
425 m²
Opp bedrijfshal
425 m²
In units vanaf
425 m²
Perceel
890 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, Te openen ramen

Foto's