Vorige | Volgende
Verhuurd

Hoger Einde-Zuid 2 boven Ouderkerk aan de Amstel

Dit bedrijfsobject is door ons verhuurd

Neem contact met ons op

020-4965345

info@vos-makelaardij.nl

Omschrijving

Op een zichtlocatie in de hoofdwinkelstraat van de gezellige historische dorpskern van Ouderkerk aan de Amstel, is deze recent geheel opgeknapte representatieve fijne lichte zelfstandige kantoorruimte van totaal circa 149 m2 te huur, gelegen op de eerste verdieping (ca. 114 m2) met eigen entree en opgang vanaf de straat. Het pand waar het deel van uitmaakt is gebouwd in 1975 als kantoorgebouw en...

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Opp kantoorruimte
149 m²

Omschrijving

Op een zichtlocatie in de hoofdwinkelstraat van de gezellige historische dorpskern van Ouderkerk aan de Amstel, is deze recent geheel opgeknapte representatieve fijne lichte zelfstandige kantoorruimte van totaal circa 149 m2 te huur, gelegen op de eerste verdieping (ca. 114 m2) met eigen entree en opgang vanaf de straat.

Het pand waar het deel van uitmaakt is gebouwd in 1975 als kantoorgebouw en valt binnen de bestemming "Centrum", hetgeen ruime gebruiksmogelijkheden toestaat, o.a. dienstverlening, kleinschalige bedrijven, detailhandel en maatschappelijke voorzieningen.

Het kantoorgedeelte heeft systeemplafonds met inbouw tl-verlichting, centrale verwarming (gemeenschappelijk), airconditioning (gedeeltelijk) en een buitenzonwering aan de voorgevel. Een groot deel van de indeling is eenvoudig te herindelen (scheidingswanden) en door de vele glazen wanden is een transparante lichte prettige werkatmosfeer ontstaan.
Via vaste trap een zolder/kapverdieping geschikt als berging/archiefruimte (ca. 18 m2).

In de gezellige historische dorpskern treft u, behalve een zeer uitgebreid winkelaanbod, diverse (kleine) kantoren en overige belangrijke centrumvoorzieningen. Ouderkerk aan de Amstel staat echter ook bekend om haar vele kwalitatief hoogstaande restaurants.
De grandeur van de Amstel straalt af op Ouderkerk en in combinatie met de fraaie historische dorpskern is het een zeer bijzondere vestigingsplaats voor uw bedrijf, waarmee u zich kunt onderscheiden.
Gelegen direct aangrenzend aan Amsterdam, bent u vanuit Ouderkerk op verschillende manieren binnen nog geen 5 à 10 minuten met de auto filevrij in Amsterdam, Amsterdam-Zuidoost of Amstelveen. De belangrijkste wegen in en rond Amsterdam, zoals de A-2, A-9 en A-10 zijn namelijk zeer goed te bereiken. In Ouderkerk bevindt zich tevens een halte van R-net 300, een zeer regelmatige en snelle busverbinding tussen Haarlem en Amsterdam Zuidoost met halten in Amstelveen (o.a. hoofdbusstation en tramlijn 5 en metrolijn 51) en op Luchthaven Schiphol. Met de auto is Schiphol binnen 15 minuten te bereiken.

Kenmerken:
Type: Representatieve, recent opgeknapte kantoorruimte op de eerste verdieping met eigen entree vanaf de straat, met berging/archiefruimte op de tweede (kap) verdieping.

Grootte:
Begane grond/entree : ca.17 m2
Eerste verdieping : ca. 114 m2
Tweede verdieping: ca. 18 m2
Totaal : ca. 149 m2

Voorzieningen:
- toiletruimte met voorportaal
- pantry
- systeemplafonds entree en eerste verdieping
- vaste trap naar kapverdieping
- centrale verwarming
- deurtelefoon
- airconditioning split systeem
- buitenzonwering

HUURPRIJS: € 24.000,-- per jaar / € 2.000,-- per maand excl. B.T.W., excl. elektra, gas en water

Huurtijd: In overleg

Waarborgsom/bankgarantie: ja, afhankelijk van informatie.

Huurovereenkomst: Volgens model ROZ januari 2015 (Raad voor Onroerende Zaken)

Oplevering/beschikbaar: Per direct

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
149 m²
In units vanaf
149 m²
Perceel
149 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Te openen ramen, Systeemplafond, Toilet, Pantry, Verwarming, Kamerindeling
Energielabel
Klasse B

Foto's