Vorige | Volgende

Hoger Einde-Zuid 2 boven Ouderkerk aan de Amstel

Huurprijs € 27.000 per jaar

Neem contact met ons op

020-4965345

info@vos-makelaardij.nl

Omschrijving

Te huur op een zichtlocatie in de winkelstraat van de gezellige historische dorpskern van Ouderkerk aan de Amstel, een fijne lichte zelfstandige kantoorruimte van totaal circa 149 m2, gelegen op de eerste verdieping (ca. 114 m2) met eigen representatieve entree en opgang vanaf de straat. Via vaste trap een zolder/kapverdieping geschikt als berging/archiefruimte (ca. 18 m2). Het pand waar het deel...

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp kantoorruimte
149 m²

Omschrijving

Te huur op een zichtlocatie in de winkelstraat van de gezellige historische dorpskern van Ouderkerk aan de Amstel, een fijne lichte zelfstandige kantoorruimte van totaal circa 149 m2, gelegen op de eerste verdieping (ca. 114 m2) met eigen representatieve entree en opgang vanaf de straat. Via vaste trap een zolder/kapverdieping geschikt als berging/archiefruimte (ca. 18 m2).
Het pand waar het deel van uitmaakt is gebouwd in 1975 als kantoorgebouw en valt binnen de bestemming "Centrum", hetgeen ruime gebruiksmogelijkheden toestaat, o.a. dienstverlening, kleinschalige bedrijven, detailhandel en maatschappelijke voorzieningen.
Het kantoorgedeelte heeft systeemplafonds met inbouw tl-verlichting, centrale verwarming (gemeenschappelijk), airconditioning (gedeeltelijk) en een buitenzonwering aan de voorgevel.

In de gezellige historische dorpskern treft u een zeer uitgebreid winkelaanbod, diverse (kleine) kantoren en overige belangrijke centrumvoorzieningen. Ouderkerk aan de Amstel staat echter ook bekend om haar vele kwalitatief hoogstaande restaurants, deze bevinden zich zowel in de oude dorpskern als aan de overkant hiervan. Dit gedeelte ligt op korte loopafstand en is te bereiken via de nabijgelegen grote brug. In de zomer vaart in het weekend een voetgangers/fietsers pontje heen en weer tussen de oude dorpskern en de aan de overkant gelegen horeca met o.a. Loetje.

Op enkele minuten van de hoofdstad Amsterdam, maar weg van de dagelijkse drukte; dat is Ouderkerk! Door de geweldige ligging van Ouderkerk met rondom het dorp fraaie polderlandschappen en de daarbij behorende al even fraaie riviertjes en vergezichten, heeft u totaal niet het idee dat de grootste stad van Nederland zich op zo'n korte afstand bevindt. De grandeur van de Amstel straalt af op Ouderkerk en in combinatie met de fraaie historische dorpskern is het een bijzondere vestigingsplaats.

Vanuit Ouderkerk bent u op verschillende manieren binnen 5 à 10 minuten met de auto filevrij in Amsterdam, Amsterdam-Zuidoost of Amstelveen. De belangrijkste wegen in en rond Amsterdam, zoals de A-2, A-9 en A-10 zijn zeer goed te bereiken. In Ouderkerk bevindt zich tevens een halte van R-net 300, een zeer regelmatige en snelle busverbinding tussen Haarlem en Amsterdam Zuidoost met halten in Amstelveen (o.a. hoofdbusstation en tramlijn 5 en metrolijn 51) en op Luchthaven Schiphol. Met de auto is Schiphol binnen 15 minuten te bereiken.

Kenmerken:
Type : Representatieve kantoorruimte op de eerste verdieping met eigen entree vanaf de straat, met berging/archiefruimte op de tweede (kap) verdieping.

Grootte:
Begane grond/entree : ca. 17 m2
Eerste verdieping : ca. 114 m2
Tweede verdieping: ca. 18 m2
Totaal : ca. 149 m2

Voorzieningen:
- toiletruimte met voorportaal
- pantry
- systeemplafonds entree en eerste verdieping
- vaste trap naar kapverdieping
- centrale verwarming
- deurtelefoon
- airconditioning split systeem
- buitenzonwering

HUURPRIJS: € 27.000,-- per jaar / € 2.250,-- per maand excl. B.T.W., excl. elektra, gas en water

Huurtijd: 5 + 5 optie jaren

Waarborgsom/bankgarantie : Ter grootte van 3 maanden huur incl. B.T.W.

Huurovereenkomst: Volgens model ROZ januari 2015 (Raad voor Onroerende Zaken)

Oplevering/beschikbaar: Per direct

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
149 m²
In units vanaf
149 m²
Perceel
149 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Te openen ramen, Systeemplafond, Toilet, Pantry, Verwarming, Kamerindeling
Energielabel
Klasse B

Foto's