Vorige | Volgende

Dorpsstraat 32 a,b,c Ouderkerk aan de Amstel

Vraagprijs € 1.245.000 k.k.

Neem contact met ons op

020-4965345

info@vos-makelaardij.nl

Omschrijving

Beleggingsobject te koop op één van de beste en markantste locaties midden in de drukke winkelstraat van de gezellige dorpskern van Ouderkerk a/d Amstel, recht tegenover 't Haventje aan het water van de Amstel met parkeerterrein en grote drukke Plus supermarkt. Ouderkerk aan de Amstel is centraal in de Randstad en Metropoolregio Amsterdam gelegen en uitstekend bereikbaar. De gemeente Ouder-Amstel...

Kenmerken

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkel met woonruimte
Nevenbestemming
Belegging
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp winkelruimte
205 m²

Omschrijving

Beleggingsobject te koop op één van de beste en markantste locaties midden in de drukke winkelstraat van de gezellige dorpskern van Ouderkerk a/d Amstel, recht tegenover 't Haventje aan het water van de Amstel met parkeerterrein en grote drukke Plus supermarkt.
Ouderkerk aan de Amstel is centraal in de Randstad en Metropoolregio Amsterdam gelegen en uitstekend bereikbaar. De gemeente Ouder-Amstel bestaat uit de dorpen Duivendrecht, Ouderkerk aan de Amstel en het Buurtschap Waver, Totaal ca. 13.500 inwoners. Het dorp Ouderkerk telt ca. 8665 inwoners. Het ligt prominent aan de Amstel op luttele minuten afstand van Amsterdam, Amstelveen en Amsterdam Zuidoost, is een levendig dorp en o.a. bekend om de pittoreske dorpskern, de polder De Ronde Hoep en de befaamde horeca. De Dorpsstraat heeft een kwalitatief hoogstaand en gevarieerd winkelaanbod.
Dit robuust gebouwde, goed onderhouden moderne woon/winkelpand is gebouwd in 1996 en bestaat uit een verhuurde winkelruimte op de begane grond (drogisterij en parfumerie) met een vloeroppervlakte van totaal ca. 205 m2, met een huuropbrengst van € 36.000,-- per jaar (sale and lease back constructie), alsmede twee op de eerste verdieping gelegen verhuurde zelfstandige 2-kamerappartementen, welke zijn verhuurd op basis van kortlopende huurovereenkomsten. Totale opbrengst van de appartementen, kale huur: € 26.400,-- per jaar. Totale huuropbrengst: € 62.400,-- per jaar.Aan de achterzijde van het pand zijn een bestrate tuin/plaats, twee (à drie) parkeerplaatsen op eigen terrein, de toegang tot de bovenwoningen, de achteringang van de winkel, de meterkasten en twee box/bergingen behorende tot de woningen.
Het geheel is gesplitst in vijf appartementsrechten, inclusief de twee ruime bergingen. De Vereniging van Eigenaars c.q. de vijf appartementsrechten worden in zijn geheel in één koop verkocht. Mogelijkheid om winkelruimte en/of geheel (in overleg) leeg op te leveren.
Totaal vloeroppervlakte: 306 m2.
Totaal perceeloppervlakte: 375 m2.

Omschrijving winkelruimte:
Gemiddelde afmetingen: 6.75 m1 breed en 30 m1 diep is ca. 203 m2 (excl. gang achterzijde) vloeroppervlakte, waarvan alleen winkelgedeelte ca. 176 m2. Frontbreedte ca. 7.80 m1.
De winkelruimte heeft aan de straatzijde grote etalageramen tot bijna op de grond, de entree bestaat uit twee vaste glaspanelen met daartussen twee automatische uit elkaar schuivende glaspaneeldeuren, met daarboven een heater. Aan de achterzijde van de winkel is een eigen entree/gang met meterkast, twee ruimten (zonnebankkamers), centrale hal/overloop met kantoortje en keukenblokje, toiletgroep met voorportaal voorzien van fonteintje en toiletruimte.
Voorzieningen:
- De gehele begane grondverdieping is voorzien van een lichte uniforme tegelvloer.
- Het winkelgedeelte is hoogwaardig en modern afgewerkt en voorzien van een systeemplafond met ingebouwde tl-armaturen en inbouwspots, alsmede plafondairco's.
- Plafond heater boven hoofdentree.
- Groot electrisch knikarm zonnescherm aan de voorgevel.

Appartement Dorpsstraat 32-B:
Aan de voorzijde/straatzijde gelegen zelfstandige 2-kamerwoning op de eerste verdieping met balkon en magnifiek en buitengewoon mooi vrij uitzicht over 't Haventje en het unieke gedeelte van de Amstel dat de Driesprong wordt genoemd.
Gemeenschappelijke toegang met nr. 32-C aan de achterzijde van het pand, met afgesloten overdekte trapopgang, buitenoverloop en deur naar gemeenschappelijke (met 32-C) binnengang.
Indeling:
Voordeur, entree/hal, witte badkamer met ligbad, wastafel, toilet en wasmachine-aansluiting. Slaapkamer voorzijde. Grote woonkamer met dubbele deuren naar het balkon (ca. 7 m2), open witte keuken in hoekopstelling. Eigen groepenkast en combi- c.v.-/w.w.-installatie (combiketel 1996).
Zeer fraaie hoge plafonds door afgewerkte open kapconstructie (ca. 4.25 m1 hoog).
GBO-wonen ca. 55 m2.
Box/berging (ca. 7,4 m2) op begane grond met hoog plafond.

Betaalde huur : € 1.150,-- per maand
Voorschot servicekosten: € 100,-- per maand
Totaal : € 1.250,-- per maand
Op basis van kortlopende huurovereenkomst die met een opzegtermijn van 3 maanden kan worden beëindigd.

Appartement Dorpsstraat 32-C:
Aan de achterzijde gelegen 2-kamerwoning op de eerste verdieping met aan het platte dakgedeelte gelegen groot (ca. 23 m2) dakterras met uitzicht op het dorp. Toegang aan de achtergevel via gemeenschappelijke trapopgang (zie s.v.p. 32-B).
Indeling:
Voordeur, entree/gang, slaapkamer, toiletruimte met fontein. Witte badkamer met ligbad, wastafel en wasmachine-aansluiting. Woonkamer met witte open keuken in hoekopstelling, raam en dubbele deuren naar het dakterras. Vrij uitzicht over tuinen en bebouwing. Zeer fraaie hoge plafonds door afgewerkte open kapconstructie (ca. 4.25 m1 hoog). Eigen groepenkast en eigen c.v.-/w.w.-installatie met combiketel (1996).
GBO-wonen ca. 46 m2.
Box/berging (ca. 7,4 m2) op begane grond met hoog plafond.

Betaalde huur : € 1.050,-- per maand
Voorschot servicekosten: € 100,-- per maand
Totaal : € 1.150,-- per maand
Op basis van kortlopende huurovereenkomst die met een opzegtermijn van 3 maanden kan worden beëindigd.Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkel met woonruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Belegging, Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
205 m²
In units vanaf
176 m²
Perceel
375 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Ouder-Amstel
Sectie
C
Indexnummer
A-1
Perceel
4500
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Ouder-Amstel
Sectie
C
Indexnummer
A-2
Perceel
4500
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Ouder-Amstel
Sectie
C
Indexnummer
A-3
Perceel
4500
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Ouder-Amstel
Sectie
C
Indexnummer
A-4
Perceel
4500
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Ouder-Amstel
Sectie
C
Indexnummer
A-5
Perceel
4500
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's