Vorige | Volgende
Verkocht

Bouwerij 69 unit 13 AMSTELVEEN

Deze woning is onlangs verkocht

Neem contact met ons op

020-4965345

info@vos-makelaardij.nl

Omschrijving

Royale hoogwaardige en beveiligde schone en droge opslag-/garagebox van circa 34 m2 (bruto ca. 125 m3) te koop met vrije hoogte van ca. 3.75 m1 in multifunctioneel opslagverzamelgebouw "De Zilvermijn" op bedrijventerrein Legmeer aan de Bouwerij 69 unit 13 te Amstelveen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen kopen. De units zijn goed geventileerd en 24 uur per dag het hele jaar door toegankelijk....

Kenmerken

Soort
Garagebox
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Service kosten
€ 51 p/m
Bouwjaar
2008

Omschrijving

Royale hoogwaardige en beveiligde schone en droge opslag-/garagebox van circa 34 m2 (bruto ca. 125 m3) te koop met vrije hoogte van ca. 3.75 m1 in multifunctioneel opslagverzamelgebouw "De Zilvermijn" op bedrijventerrein Legmeer aan de Bouwerij 69 unit 13 te Amstelveen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen kopen. De units zijn goed geventileerd en 24 uur per dag het hele jaar door toegankelijk. Veel aandacht besteed aan inbraakpreventie met hoogwaardig hang-en sluitwerk, nachtverlichting en camera toezicht met harddisc-recorder.

De (droge) box is ideaal als (winter)parkeerplaats voor een of meerdere auto's, motor, klassieker(s), caravan, aanhanger of boot, maar is tevens een prima magazijn, opslagplaats voor huisraad, kleding, (volumineuze) voorraden, materialen/werktuigen/gereedschappen, archief c.q. administratie, kleine werkplaats, etc. De servicekosten bedragen op jaarbasis circa € 608,--, betaling per half jaar vooruit.

De unit is gelegen op de eerste etage en is behalve via een ruim trappenhuis bereikbaar middels een lift/hefinstallatie van maximaal ca. 2.70 m1 breed en ca. 13.75 m1 lang en 2.90 m1 hoog met een draagvermogen van maximaal 3500 kg, zodat auto's al dan niet met aanhanger de verdieping kunnen bereiken.
Op het middengedeelte van de verdieping is een grote vrije manoeuvreerruimte waardoor de units uitstekend bereikbaar zijn.
Aan het trappenhuis is op de eerste verdieping een gemeenschappelijke ruimte ter beschikking met een separaat dames- en herentoilet dat onderhouden wordt door een schoonmaakbedrijf.

De ruimte heeft een bruto vloeroppervlakte van circa 34 m2 (ca. 9.50 x 3.50) en een hoogte van circa 3.75 m1 (circa 125 m3), is afgesloten d.m.v. een op afstand bedienbare elektrische overheaddeur (ca. 2.50 m1 breed en 3.11 m1 hoog), heeft elektra (16 ampère, o.a. dubbele wandcontactdoos en twee tl-armaturen met 4 tl-buizen), waterkraan met uitstortgootsteen, brandblusser en gecoate (epoxy vloer), gewapende betonvloer met een vloerbelasting van maximaal 500 kg/m2. De muren zijn opgetrokken in gasbeton. Het is mogelijk om een split-level constructie aan te brengen en/of een hefbrug t.b.v. stallen twee personenauto's boven elkaar bijvoorbeeld.

Amstelveen is centraal gelegen in de Metropoolregio Amsterdam. Het bedrijventerrein Legmeer is goed gelegen en heeft een prima bereikbaarheid t.o.v. openbaar vervoer (tramlijn 51, halte Spinnerij is op zeer korte loopafstand). Voor de deur zijn een aantal vrije parkeerplaatsen voor de gebruikers van De Zilvermijn, om de hoek is een groot openbaar parkeerterrein (gratis) voor personenauto's. De luchthaven Schiphol, de Bloemenveiling Aalsmeer zijn zeer goed bereikbaar. Via de Bovenkerkerweg en Beneluxbaan is men snel in Amsterdam en op alle belangrijke wegen in en om Amsterdam, zoals Ringweg A-10, Rijksweg A-2, A-4 en A-9.

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 51 p/m
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008

Oppervlakten en inhoud

Energie

Foto's