Vorige | Volgende
Verkocht

Botshol 15 * ABCOUDE

Deze woning is onlangs verkocht

Neem contact met ons op

020-4965345

info@vos-makelaardij.nl

Omschrijving

Bouwkavel voor de bouw van een vrijstaande woning gelegen op een werkelijk fantastische locatie aan het water van het unieke natuur- en stiltegebied de Botshol, genaamd de Bruggesloot en tevens aan de dijk van het riviertje De Oude Waver. Frisse lucht, rust, ruimte, ongerepte prachtige natuur en privacy. Hier heeft u iedere dag een vakantiegevoel. En dat op nog geen 15 minuten van Amsterdam!...

Kenmerken

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Ligging
Aan rustige weg, aan vaarwater, aan water, beschutte ligging, landelijk gelegen, vrij uitzicht

Omschrijving

Bouwkavel voor de bouw van een vrijstaande woning gelegen op een werkelijk fantastische locatie aan het water van het unieke natuur- en stiltegebied de Botshol, genaamd de Bruggesloot en tevens aan de dijk van het riviertje De Oude Waver. Frisse lucht, rust, ruimte, ongerepte prachtige natuur en privacy. Hier heeft u iedere dag een vakantiegevoel. En dat op nog geen 15 minuten van Amsterdam!

Volgens mondelinge informatie van gemeente De Ronde Venen is nieuwbouw mogelijk, maar uiteraard behoort renovatie van de bestaande bebouwing ook tot de mogelijkheden. De kavel is 1.330 m2 groot. Het bestemmingsplan, buitengebied Abcoude is van toepassing en laat een vrijstaande woning toe van maximaal 600 m3, met een goothoogte van maximaal 3 meter, een maximale bouwhoogte van 10 meter en een dakhelling van niet minder dan 30 en niet meer dan 60 graden. Daarnaast mag u binnen het bestemmingsvlak nog vergunningsvrij uit- of bijbouwen.

Bijgevoegde foto's zijn van de kavel en de bestaande bebouwing. Zie verder de brochure download voor het bestemmingsplan.

Ligging:
Uniek gelegen in beschermd stilte- en natuurgebied De Botshol, ca. 345 ha groot, op de grens van de provincie Utrecht en Noord-Holland in de gemeente Abcoude, buurtschap De Waver, aan het riviertje de Oude Waver.
Met eigen roeiboot toegestaan het natuurgebied in te gaan. Vanaf de Oude Waver toegang tot o.a. de Vinkeveense Plassen, de riviertjes De Waver, Winkel, De Bullewijk (Ouderkerk a/d Amstel), Holendrecht en Abcoudermeer (Abcoude). Maar ook de rivier de Amstel en daarmee toegang tot Amsterdam en de grachten.
Bereikbaarheid:
Met de auto binnen ca. 10 minuten in Ouderkerk a/d Amstel of Abcoude met NS-station en de A-2 en A-10 en met ca. 10 à 15 minuten in Amsterdam (Zuidoost/Amstelveen met A-9).

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1330 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Abcoude
Sectie
D
Perceel
1100
Oppervlakte
1330 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan rustige weg, aan vaarwater, aan water, beschutte ligging, landelijk gelegen, vrij uitzicht

Foto's